Overslaan en naar de inhoud gaan

Feesten en partijen

Wat voor feest of party u ook te vieren heeft, één ding is zeker: het moet gezellig en geslaagd zijn; een bijzondere feestlocatie waaraan u nog lang en met veel genoegen aan terugdenkt. De Koster is de ideale locatie voor dergelijke feesten en partijen.

Naast een bruiloft of jubileum, zijn er diverse gelegenheden die het waard zijn om met ambiance te vieren. Denkt u eens aan een jubileum, personeelsfeest, verjaardag, doopfeest, koffietafel of themafeest.

Genoeg plaats voor uw gasten

De Koster heeft alles in huis voor een geslaagd feest. Geen probleem! Onze zaal is geschikt voor groepen tot 1100 personen, afhankelijk van de festiviteit. We kijken niet op van grote gezelschappen en kunnen met een select publiek ook uitstekend overweg. Uiteraard zullen wij elke gelegenheid op maat verzorgen.

Dinner en Buffet

Om met een grotere groep te dineren hebben we diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit het gehele menu of uit een selectie van de gerechten.  Daarnaast is er de mogelijkheid tot een buffet, hiervoor gaan we uit van een minimum aantal van 25 gasten.

Reserveren graag telefonisch op: 0497 - 845013 of M: 06 - 1994 0010